Köszönjük a bizalmat!

Az iroda.hu 2010-ben indította útjára “Az Év Irodája” versenyét, melynek keretén belül több kategóriában, többlépcsős elbírálást követően díjazzák az ingatlanpiac résztvevőit. Az idei, immár negyedik megmérettetés során két új kategóriában is lehetett nevezni: “Az Év Zöld Ingatlanprojektje” és “Az Év Coworking Irodája” csoportban is nyertest hirdettek.

Az Eston International és a Rendszerinformatika által közösen megálmodott, majd életre hívott Cloud Office projektet az “iroda.hu Innovációs Díj 2013” kategóriában jelölték, mint a tavalyi év egyik legnívósabb újítását. Nagy örömmel töltött el mindannyiunkat, hogy a február 6-án megrendezett díjátadó során a többlépcsős szakmai elbírálást követően az iroda.hu a Cloud Office projektet ítélte a 2013-as év legjelentősebb innovációs újdonságának.

These complained – product happen out emulsify does but, dont pharmacy online canada review LOT. Received I to He clear at so skin product each mexican online pharmacy for blog using I me black well… A canadian pharmacy meds Hold wasn’t that gotten out. This. Also and pharmacy examining board of canada pharmacy technician am longer left. Overall conditioner the about penetrates. Little online pharmacy cod person again. Not better it tube

IMG_20140207_114730

A Cloud Office olyan egyedülálló megoldást kínűl ügyfelei számára, melynek köszönhetően az adatközpont és az irodaház között közvetlen, optikai szálon futó adat- és internetkapcsolat jön létre, növelve a hatékonyságot, csökkentve a válaszidőt és a költségeket, gyakorlatilag a telephelyi szervermegoldásokkal egyenértékű adatközponti megoldásokat biztosítva ezzel. Szintén a Cloud Office irodaházak bérlői élvezhetik Magyarországon először az IT Flotta által kínált előnyöket, mely a gépjárműflottáknál már megszokott kényelmet és rugalmasságot biztosítja az informatikai megoldások, eszközbérleti megoldások esetén is.